Stel komt 3x niet opdagen op eigen huwelijk

Een trouwambtenaar in Roermond was maandag voor Jan met de korte naam op haar werk verschenen. Het aanstaande echtpaar kwam namelijk voor de derde keer op rij niet opdagen op hun eigen huwelijksceremonie.

Trouwambtenaar Anita Coenen vermoedt dat het aanstaande echtpaar 'geen tijd had' voor de trouwerij. Die reden gaven ze bij een eerder gestrande poging om te trouwen namelijk ook op. De twee zakenmensen waren toen elders op de wereld om een 'belangrijke' vergadering bij te wonen. Dat meldt omroep L1.

Alles was geregeld om de trouwerij maandag wel door te laten gaan. De trouwzaal was gereserveerd, huwelijksakte en trouwboekje lagen klaar, en alle rekeningen waren keurig betaald. Toch kwam het stel niet opdagen. Coenen probeerde het bruidspaar nog een paar keer te bellen, maar tevergeefs. Geen tijd, waarschijnlijk...

Volgens L1 reageren collega's van trouwambtenaar Anita Coenen vol verbazing op dit bizarre verhaal. Coenen zelf geeft aan nog nooit een dergelijk geval meegemaakt te hebben. Het aanstaande echtpaar had ook geen behoefte gehad aan een afspraak met de trouwambtenaar. Coenen had daarom maar via social media wat weetjes bij elkaar gesprokkeld om nog iets te vertellen te hebben op de trouwerij. Die moeite had ze zich echter kunnen besparen.