'Bin Laden doorzeefd met kogels'

Eindelijk geven de Amerikanen een valide reden waarom er nooit foto's in de media zijn verschenen van het lichaam van de net vermoordde Osama bin Laden. Het lichaam zou namelijk te zwaar zijn toegetakeld door de extreme wraakzucht van de Amerikaanse Navy Seals. Volgens een voorzichtige schatting zouden er meer dan 100 kogels in hoogste chef van de Al Qaida zijn gepompt.

Dood was blijkbaar nog niet dood genoeg. De militairen hebben om de beurt hun kogelmagazijnen leeggeschoten op het lichaam van het veronderstelde brein achter 9/11. Een lid van het Seal-team heeft een boek te verkopen over de gebeurtenissen en geeft met deze informatie alvast iets weg.

Sofrep, een website voor Amerikaanse speciale eenheden stelt dat het geweld tegen bin Laden excessief was en dat wreedheid en genotzucht in toenemende mate voorkomt onder de triggerhappy Yankees in uniform. Men spreekt zelfs over een 'trend'. Voorbeelden hiervan zijn militairen die hun blaas legen over dode vijanden of hiervan een barbecue maken door de vijandige strijder in de hens te zetten.

Het eventueel laten zien van de foto's die het team gemaakt heeft, zou schadelijk zijn voor het imago van het Amerikaanse leger.