Juf veel te nat voor seks

'Andrea' had tot voor kort een groot probleem. De Duitse lerares werd namelijk veel te nat als ze opgewonden was. De 46-jarige vrouw was zelfs zo geil, dat lekker neuken schier onmogelijk was.

Wat voor velen te mooi klinkt om waar te zijn, was voor de geile juf juist een nachtmerrie. Na de geboorte van haar twee koters werd ze tijdens opwinding kletsnat. Het werd zo'n natte boel, dat seks geen hol meer aan was.

"Ik moest mij iedere twee tot drie minuten droogvegen", vertelt de geile juf aan Bild. Seks werd dan ook een lijdensweg. "Ik kwam slechts zesmaal per jaar klaar!"

Al die tijd hield de Duitse haar probleem voor zichzelf. Tot ze een televisieprogramma zag dat over een vrouw ging met hetzelfde probleem. "Ik besloot het mijn vriend op te biechten."

Voor hem kwam het als een donderslag bij heldere hemel. "Mijn vriend was dagenlang van slag dat ik al die tijd een orgasme had gefaket. Hierop besloot ik ermee naar de huisarts te gaan."

Eind vorig jaar heeft de kutdokter haar hele punani volgespoten met botox. Ook spoot hij haar G-spot in met haar eigen lichaamsvet. Alles onder plaatselijke verdoving. Een ingreep die een kleine anderhalf uur kostte.

Na twee weken onthouding op doktersadvies, nam het stel de proef op de som. Vriendlief stak zijn Duitse helm in het vrouwtje. En het was nog lekker ook! "Ik kom nu om de andere keer klaar", vertelt Andrea. "Ik was zo blij dat het de eerste keer was gelukt!"

"Ook met de vochtigheid is het stukken beter. Ik ben noch te droog, noch te nat. Ik hoef niet meer te vegen tijdens de seks!"

De bijzondere ingreep die onze oosterbuur heeft ondergaan, is niet goedkoop. Deze kost maar liefst 1.000 tot 1.500 euro en het ziekenfonds vergoedt niets. En hoewel de G-spotopvulling enkele jaren standhoudt, moet de botoxbehandeling iedere negen tot twaalf maanden worden herhaald.

KeesKees heeft er wel ervaring mee...