FOK! wat een weer... Naar buiten jullie!!

Hallo daar! Het gaat een weekend worden om door een ringetje te halen. Ongetwijfeld zullen er mensen zijn die het internet belangrijker vinden dan het prachtige weer, maar ik weet het wel morgen. (Sommige mensen moeten wel, maar heel veel ook niet.) Verder lig ik ruim op schema voor de verhuizing en heb gewoon tijd over om een dagje van het mooie weer te gaan genieten!

De afgelopen dagen waren er hier en daar nog hardnekkige wolkenvelden aanwezig, waardoor de zon het toch wel moeilijk had. In principe zouden we daar dit weekend geen last van moeten hebben. Het is overwegend zonnig en de temperaturen verkeren gewoon in een juichstemming. Winterse buien zitten er vanmiddag bij maxima van 12 tot 17 graden niet in. Alleen waar de wind van open water komt blijft het kwik iets achter, vandaar die 12 graden. In het binnenland wordt het uiteraard het warmst.

Morgen doen we er nog een schepje bovenop met temperaturen van 14 tot 18 graden. Héél lokaal zit er zelfs een 20 graden in, maar dan moet alles meezitten. Ik denk dat het maximaal 18 of 19 graden gaat worden. Niks mis mee toch? Het is uiteraard ook dan zonnig en droog.

Ook volgende week blijft het droog en zijn er flinke perioden met zon. De hoge temperaturen houden we echter niet vast, want vanaf dinsdag ligt het kwik rond de 10 graden, maar ook dat is nog iets boven normaal. Er zijn echter wel aanwijzingen dat er vanaf volgend weekend wisselvalliger weer aankomt en het zou zomaar kunnen zijn dat de temperaturen dan nóg wat verder gaan zakken...

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 ZOD
Een prachtig plaatje van Dumpiej die in de vroege morgen al op pad was.