'Julio Iglesias met maar 1500 vrouwen naar bed'

Julio Iglesias heeft het aantal vrouwen waarmee hij het bed heeft gedeeld erg overdreven. De Spaanse zanger zei ooit dat hij meer dan drieduizend dames tussen de lakens heeft gehad. Zijn manager zegt echter in de Britse krant Daily Mirror dat het aantal 'niet eens de helft is van de mythische drieduizend'.

De 70-jarige Iglesias schreef in de jaren zeventig en tachtig de namen van zijn bedpartners in een klein zwart boekje. Een groot deel van de veroveringen van de zanger, die de vader is van Enrique Iglesias, stond enkel met voornaam in het boekje. Wel zou Iglesias volgens zijn manager het bed hebben gedeeld met een aantal sterren. Zo staan de namen van Priscilla Presley, Bianca Jagger en het model Debbie Dickinson op zijn lijst.

Iglesias was van 1971 tot en met 1979 getrouwd met de Filipijnse journalist Isabel Preysler. Hij kreeg met haar naast Enrique nog een zoon en dochter. In 2010 stapte de zanger in het huwelijksbootje met de 23 jaar jongere Nederlandse Miranda Rijnsburger. Iglesias en het voormalige model kregen samen vijf kinderen.