Borstvergroting door handoplegging: ¤10/uur

Een Spaanse huisschilder heeft een rechtszaak aan de broek hangen. De beste man klust namelijk bij als plastisch chirurg. De 54-jarige man uit Barcelona kan naar eigen zeggen een voorgevel verbouwen middels handoplegging.

De Spanjool blijkt over een bijzondere gave te beschikken, zo beweert hij zelf. Niemand minder dan Onze Lieve Heer heeft hem de krachten gegeven om vrouwen te genezen. Fybromialgie, doofheid, verminkingen en andere ongein vallen allemaal te verhelpen door massagetherapie en handoplegging.

En dat alles voor een schijntje. De beste man rekent slechts tien euro per uur. De genezer houdt er een flink belegde boterham aan over, want plafonds witten doet hij niet meer.

Ook kan de glibberige Spanjaard je afhelpen van mierentietjes en een misvormde punani. Zo masseert hij de bewuste gebieden of blaast hij zijn 'genezende adem' rechtstreeks in de vochtige gleuf van de dame in kwestie. Om zijn alsmaar groeiende klantenkring van dienst te kunnen zijn, werden zelfs de vrouw en dochter van de man ingezet.

Zijn jongste patiëntjes waren slechts 13 jaar. Ook zij moesten zich uitkleden voor de 'genezer' en zijn familie. Uiteindelijk begon men toch vraagtekens te zetten bij de praktijken van de Spanjool en heeft men besloten om op 6 februari aangifte te doen.

De beste man is opgepakt wegens seksueel misbruik en het schenden van vertrouwen. De man is vrijgelaten in afwachting van zijn proces.