'Clinton en Hurley hadden geen affaire'

Tom Sizemore heeft het verhaal dat Bill Clinton een verhouding had met Elizabeth Hurley verzonnen. Het was een 'tirade van een kerel die een zwaar drugsprobleem had', zegt de Saving Private Ryan-acteur donderdag. Woensdag publiceerde entertainmentsite Radar Online een geluidsopname waarin hij vertelt dat de Amerikaanse president eind jaren negentig een affaire van een jaar had met het Britse model.

"Ik ontken niet dat ik die dingen heb gezegd", zegt Sizemore tegen de Amerikaanse nieuwssite Huffington Post. "Hoewel ik het heb gezegd is niets daarvan waar." Volgens de acteur is het fragment vier tot vijf jaar geleden opgenomen, toen hij kampte met een verslaving en 'niet erg aardig was tegen mensen'. Hij biedt zijn verontschuldigingen aan aan Clinton en Hurley.

In het fragment vertelt Sizemore dat Clinton het telefoonnummer van Hurley, een ex van de acteur, van hem eiste. De president liet haar naar verluidt invliegen en dook met haar het bed in in het Witte Huis, terwijl Hillary in de kamer ernaast was. Hurley noemde het al een 'belachelijk' en 'stom' verhaal. "Totaal onwaar. Het ligt bij mijn advocaten. Gaap."