Trailers kijken: de bioscoopreleases van week 6

Vers van het International Filmfestival Rotterdam komen twee van de films uit dat programma deze week in de reguliere bioscopen. Ze worden vergezeld door onder andere een grote Oscartitel en een vervolg op een populaire animatiefilm. Deze week kent actie, humor, drama, 3D en indiefilms. Het aanbod is dus weer lekker divers.

American Hustle

Oscar-kanshebber over de befaamde ‘Abscam’ undercoveroperatie van de FBI eind jaren ’70. Briljant oplichter Irving Rosenfeld (Christian Bale) en zijn sexy partner in crime Sydney (Amy Adams) worden door FBI agent DiMaso (Bradley Cooper) in ruil voor strafvermindering gedwongen mee te werken aan bewijsverzameling tegen diverse corrupte politici.

Only Lovers Left Alive

Muzikant Adam is hevig teleurgesteld in de moderne mens en leidt daarom een teruggetrokken bestaan. De hereniging met zijn grote liefde Eve doet hem echter weer opleven. Hoewel het vampierenkoppel al een aantal eeuwen samen is, wordt de relatie dit keer zwaar op de proef gesteld door het bezoek van Eve’s rebelse zusje. Weten ze te overleven terwijl de moderne wereld om hen heen langzaamaan weg lijkt te kwijnen?

Cloudy With A Chance of Meatballs 2

In de vrolijke 3D familiefilm Cloudy With A Chance of Meatballs 2 komt de geniale uitvinder Flint erachter dat zijn meest beruchte machine nog steeds actief is.

L'Inconnu Du Lac

L'inconnu Du Lac vindt plaats in en rond een zomer meer op het Franse platteland - een paradijselijke oase waar nieuwsgierige mannen van alle soorten en maten naakt liggen te zonnebaden en stiekem afspreken in de nabijgelegen 'bosjes' voor anonieme seks.

Marina

Marina vertelt het grote verhaal van de Italiaanse Rocco Granata tegen de achtergrond van de massale Italiaanse migratie naar België in de jaren '50.

The Legend Of Hercules

In de spectaculaire actiefilm The Legend of Hercules, die zich 1200 voor Christus in het oude Griekenland afspeelt, speelt Kellan Lutz (Twilight) de moedige Hercules. Hercules, die verliefd is op de mooie prinses Hebe (Gaia Weiss), komt in de problemen wanneer hij zijn ongenoegen uit over haar huwelijk.

Te zien vanaf vandaag!