Geen woord over titelkans bij Twente

Michel Jansen wil zich nog altijd niet uitspreken over een mogelijke landstitel. Ook niet na de belangrijke zege van FC Twente op bezoek bij sc Heerenveen. De lastige uitwedstrijd werd door Twente met 0-2 gewonnen.

Door dergelijke duels te winnenwordt er door de buitenwacht steeds meer gesproken over de titelkansen van De Tukkers. Trainer Michel Jansen wil daar nog niets van weten.

"Veel verder kijken wij nog niet. Dat we nu op een punt van Ajax staan is mooi, maar we stellen onze doelen niet bij", tekent De Telegraaf op na de zege in Friesland. De Amsterdammers komen donderdag nog in actie, maar Twente heeft nog een inhaalduel met FC Groningen voor de boeg.

"We willen bij de eerste vier eindigen. Als er aan het einde van de rit meer mogelijk is, zien we dat dan wel", vervolgt de coach. Door de driepunter tegen Heerenveen klimt Twente in elk geval over Vitesse naar de tweede plaats van de Eredivisie.

Komend weekeinde staat voor Twente echter weer een lastige wedstrijd op het programma. De ploeg gaat op bezoek bij PSV, dat door een kwakkelend seizoen voor eigen publiek iets recht wil zetten.