Man geeft verloofde jeugd-teddybeer

Een Amerikaanse vrouw heeft een wel heel bijzonder kerstcadeau gekregen, zo blijkt uit een filmpje dat halverwege januari werd geüpload op YouTube en dat afgelopen week 'viral' ging.

Haar verloofde deed haar haar oude teddybeer namelijk cadeau en filmde de reactie, die hieronder te bekijken is:


Zijn meisje blijmaken, dat hoef je de man niet te leren, maar hij lijkt helaas geen kaas gegeten te hebben van het een kwartslag draaien van zijn telefoon voor hij begint met filmen.  

Altijd als ze als kind moest huilen, rende ze naar haar teddybeer Whitey. Zoals zoveel kinderen had Jessica Crawford in haar kinderjaren een knuffel die ze overal mee naar toe nam. Tot-ie uiteindelijk in tweeën scheurde en sindsdien al decennia uiteengereten in een doos op zolder lag.

Beer Whitey was cadeau gedaan op de babyshower van moederlief, dus is technisch gezien ouder dan Jessica zelf. De verloofde stelt onder het filmpje: "Ik wilde deze kerst iets prachtigs voor Jessica doen en proberen de vorige kerst te overtreffen, toen ik haar ten huwelijk vroeg."

"Na een maand research en het bekijken van meer dan 10.000 vintage teddyberen op internet, begon ik ideeën te krijgen over hoe haar ouwe teddybeer Whitey gereconstrueerd zou kunnen worden. (...) Toen ik hieraan begon was Whiteys hoofd eraf gerukt, miste hij een oor, zijn neus, beide ogen en niet te vergeten was de helft van z'n vulling weg. Dus nam ik hem mee naar een teddyberenziekenhuis. Na een week hadden ze 'm in oude glorie hersteld."

Haar reactie spreekt boekdelen: "O mijn god, dit meen je niet! Toen ik aan 'm rook wist ik meteen wie het was." Tegen media stelde Jessica dat Whitey onbeschadigd terug te zien 'een cadeau is dat ik dacht nooit meer te krijgen.' Reacties op het Huffington Post-artikel bejubelen de man en stellen dat Jessica 'hem vooral niet moet loslaten.' 

Vermoedelijk -aan de reactie af te meten- heeft ze hem diezelfde avond nog rijkelijk bedankt en had daarom ook manlief niks te klagen qua kerstcadeaus.