'Huis Justin Bieber vol met drugs'

De politie van Los Angeles heeft vorige week verschillende drugs gevonden in het huis van Justin Bieber. Ingewijden vertellen de Amerikaanse entertainmentsite TMZ dat de agenten onder meer koektrommels vol wiet en drie waterpijpen vonden. De politie zocht in de woning bewijs dat de zanger eerder deze maand het huis van zijn buurman met eieren had bekogeld.

De Canadese zanger had ook enkele lege flessen staan waarin hoestsiroop met codeïne had gezeten, een stof die verslavend kan werken. Bieber is volgens ingewijden verslaafd aan het drankje sizzurp, een combinatie van hoestsiroop en frisdrank. Hoewel de politie drugs zou hebben gevonden, zijn die niet in beslag genomen. De agenten waren enkel op zoek naar bewijs voor het eieren gooien.

Tijdens de zoektocht werd wel een vriend van Justin Bieber gearresteerd, omdat hij MDMA bij zich had. Hij werd later vrijgelaten. De zanger richtte met zijn vandalisme rond de twintigduizend dollar aan schade aan de woning van zijn buurman aan. Bieber kan daardoor ook een gevangenisstraf krijgen.

Het feestgedrag van de 19-jarige Bieber komt de afgelopen maanden geregeld in het nieuws. Zo deelde hij naar verluidt het bed met een Braziliaanse pornoster, bezocht hij in Rio de Janeiro urenlang een bordeel en werd meerdere malen wiet in zijn toerbus aangetroffen.