FOK! wat een weer... Dalende temperatuur

Goeiemorgen! Iedereen roept en schreeuwt al dat de winter eraan komt, maar dat is eigenlijk voor je beurt roepen. De komende dagen ligt het kwik nog ruim boven nul en pas vanaf zondag gaat het in de nachten licht vriezen. Vanaf maandag ligt de temperatuur dan rond een graad of 6 en pas ná woensdag LIJKT het nog wat kouder te gaan worden. Dit kan dus nog alle kanten op. Ik moet eigenlijk best wel lachen om al die kinderen op een groot weerforum die werkelijk alleen maar zien wat ze willen zien. Ik pas daarvoor.

Na een zeer winderige en natte dag ziet het weerbeeld er vandaag een stuk beter uit. De meeste buien zijn weggetrokken en op veel plaatsen breekt de zon af en toe door. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig. Vanmiddag zal er met 8 graden géén dagrecord meer gebroken worden.

Morgen valt er af en toe regen, maar op zondag is het overwegend droog. We hebben dus een weekend met twee gezichten.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Weersp
Een prachtige weerspiegeling van een vliegtuig op grote hoogte. KlapMongeaul wist het perfect op beeld te krijgen.