Vrouw (25) te sexy voor sportschool

Maja Lukic is niet meer welkom in een sportschool in Darwin. De 25-jarige Australische is namelijk te sexy gekleed voor de fitnessclub. Volgens de eigenaar van de tent zou tijdens het sporten zelfs haar punani te zien zijn.

Toen de mooie fysiotherapeute donderdag Snap Fitness Yarrawonga instapte, werd ze tegengehouden door de baas van de sportschool. Haar korte broekje en topje zouden aanstootgevend zijn. Volgens de manager kan ze beter naar een striptent gaan.

"Dat mevrouw Lukic graag zo'n kort broekje wil dragen en haar edele delen laat zien, moet ze zelf weten", zo laat eigenaar Griff Davies weten. "Maar doe zoiets dan wel in een stripclub. Wij hanteren overal dezelfde kledingregels, want wij moeten rekeninghouden met religieuze groepen."

Volgens Davies kun je zeer eenvoudig testen of de sportbroek te kort is. "Als je je moet uitrekken voor de rekstok en je daarbij je edele delen blootstelt, is je broekje te kort." Dit betekent ook dat je geen strak topje mag dragen of zonder bovenkleding naar binnen mag.

Volgens de strakke brunette zelf werd ze al eerder tegengehouden door een vrouwelijke manager. Deze vertelde haar dat er vele klachten waren binnengekomen over haar outfit, van andere klanten en hogere managers. Desondanks is Lukic van plan de volgende keer gewoon weer met haar strakke en uiterst korte broekje naar de sportschool te gaan.