Bieber niet met pensioen

Justin Bieber gaat echt niet met pensioen. Dat heeft zijn management opnieuw benadrukt nadat de 19-jarige zanger op kerstavond in een tweet had beweerd te stoppen. Eerder zei hij in een radioprogramma al dat hij met pensioen wilde.

Scooter Braun Projects, het bedrijf van Biebers manager Scooter Braun, liet aan The Wall Street Journal weten dat Bieber 'honderd procent zeker' niet ophoudt met zingen. "Justin is een hardwerkende 19-jarige die liever zou zien dat de media meer aandacht besteden aan zijn recente liefdadigheidswerk in de Filipijnen dan aan zijn zogenaamde pensioen."

Bieber wilde met zijn 'pensioentweet' reageren op een reeks 'overdreven en foutieve' berichten die de afgelopen tijd in de media verschenen over hem. "Hij heeft besloten om het op deze manier aan te pakken en zijn grootste fans konden weten dat hij niet de waarheid sprak omdat hij ze aansprak met het woord 'beloved'." Over Bieber werd onder meer geschreven dat hij het bed deelde met een Braziliaanse pornoster. Ook zou hij uren hebben doorgebracht in een bordeel in Rio de Janeiro.

De zanger realiseerde zich volgens zijn management al snel dat fans in verwarring werden gebracht omdat veel media schreven over zijn zogenaamde pensioen. "Dit was geen geplande stunt, het was gewoon weer een voorbeeld van iemand die onder een microscoop leeft."