Kerstwonder: Maria verschijnt op t-shirt

Hoewel de penis van één meter tachtig voorbehouden is aan een andere god, is de christelijke God toch groot en machtig. Hij doet dan ook regelmatig wonderen, al is het sinds de uitvinding van de foto een beetje afgenomen. Maar nu heeft hij het 'm toch weer geflikt: hij heeft zijn moeder laten verschijnen op een t-shirt.

En waar anders zou Maria verschenen moeten zijn dan in dat ene land, onder God? Tim Symonds uit Florida had juist zijn t-shirt geverfd toen hij zag dat op wonderlijke en totaal onverklaarbare manier een afbeelding van de Moeder Gods was verschenen.

Hij ziet wel vaker vormpjes in z'n geverfde shirts en die komen volgens hem duidelijk van de Hand van God: "Ik weet ongeveer hoe het shirt eruit zal komen te zien, maar ik zeg iedereen dat God het echte kunstwerk maakt omdat hij bepaalt hoe het shirt vouwt en hoe de verf uitloopt, en dat maakt vaak verschillende beelden."

Deze keer heeft het de HEERE behaagd om een zijner naasten te laten verschijnen: "Toen ik het shirt uiteenvouwde, zag ik dat Moeder Maria in het midden bij het hart stond." Volgens de lokale priester hoeft dat helemaal niet raar te zijn: "Ik mag niet oordelen. God verschijnt op veel verschillende manieren."

De priester stelt dat wat je met de ervaring doet, belangrijker is. Dat is ook precies wat Symonds gaat doen: "Het doet me enkele dingen herbekijken die ik de laatste jaren over het christendom heb gedacht." Wat Symonds met het shirt gaat doen, weet hij nog niet.

Een foto van het Heilige T-shirt van Florida kun je hier vinden. Pas wel goed op, want al te heilige dingen kunnen bliksemschichten veroorzaken en je gezicht doen smelten.