Paul Walker naar laatste rustplaats gebracht

Paul Walker is naar zijn laatste rustplaats gebracht. De acteur, die twee weken geleden omkwam bij een auto-ongeluk, werd vorige week al gecremeerd. Zijn resten zijn zaterdag overgebracht naar de Forest Lawn Memorial Park Cemetery in Hollywood. Dat schrijven diverse Amerikaanse media.

De korte dienst op de begraafplaats, waar ook sterren als Michael Jackson en Elizabeth Taylor hun laatste rustplaats vonden, was besloten. Volgens entertainmentzender E! woonden vooral familie en vrienden de dienst bij. Vorige week werd duidelijk dat ook Walkers tegenspelers uit Fast and Furious uitgenodigd waren.

Verschillende Fast and Furious-acteurs stonden zaterdag op social media stil bij de uitvaart. Zo schreef acteur Tyrese Gibson op Instagram dat hij liever had gezien dat Walker zaterdag trouwde. "Maar God had een ander plan, hoewel wij dat allemaal niet kunnen begrijpen." Ludacris plaatste een foto van Walker op Instagram, Michelle Rodriguez twitterde dat ze 'afscheid heeft genomen van een geweldige man'.

Binnenkort vindt een grotere afscheidsdienst plaats, ook enkel voor genodigden. Wanneer en waar die dienst is, is nog niet bekend. Duizenden fans van Walker kwamen vorige week zondag bijeen op de plaats van het ongeluk.