'Wiskundig bewijs voor Schepping gevonden'

Atheïsten, heidenen, en ander satanistisch gespuis! Jullie dagen van hoogmoed en godslastering zijn geteld! Terwijl jullie proberen zwakke geesten te verleiden met duivelse leugens als evolutie en abiogenese, heeft een Goede Eerlijke Christen namelijk wiskundig bewijs voor de Schepping gevonden.

Wiskundige en creationist Margaret Hunter heeft na uitvoerige studie ontdekt dat de kans dat Mozes het Scheppingsverhaal uit zijn duim gezogen heeft, wel één op 479 miljoen zijn. Oftewel, de kans dat Mozes het verkeerde in de Bijbel heeft gezet, is bijna honderd keer kleiner dan de kans om de Staatsloterij te winnen.

Hunters bewijs begint eenvoudig: geef een kind twaalf speelkaarten van dezelfde kleur en vraag het kind om de kaarten één voor één terug te geven. De kans is dan één gedeeld door faculteit 12, oftewel één op 479 miljoen, dat het kind de kaarten precies in de juiste volgorde van aas tot koning teruggeeft.

Nu is het volgens Hunter zaak om die berekening op Genesis toe te passen: "Er zijn twaalf gebeurtenissen in de Bijbelse schepping die volgens de wetenschap correct zijn, en ze komen nog voor in de juiste volgorde ook." De kans dat dat gebeurt is dus 0,00000009, zo zegt Hunter.

Ze geeft toe dat het ook toeval kan zijn, of dat er in de tijd van Mozes stiekem veel meer natuurwetenschappelijke kennis was dan voorheen werd aangenomen. Maar voor haar is de conclusie duidelijk: "De eenvoudigste verklaring is dat Mozes de informatie recht van onze schepper heeft gekregen."

Zoals het Goede Eerlijke Christenen betaamt, zijn verschillende christelijke nieuwsmedia al begonnen met de verspreiding van Hunters onomstotelijke wetenschappelijke bewijs. Arrogante atheïsten en misleide christenen die niet in de letterlijke Schepping geloven, kunnen hier de details van het bewijs lezen.

Update 15:11 uur

Er is zojuist nieuw bewijs opgedoken dat het hele onomstotelijke bewijs voor de juistheid van de Schepping op losse poten zet. FOK!User en professioneel amateurwiskundige Huugman stelt een even onomstotelijk en ijzersterk bewijs tegenover het bewijs van Hunter.

Het bewijs begint ook met een kind en speelkaarten: geef een kind twee verschillende speelkaarten. De kans dat het kind je precies de juiste speelkaart teruggeeft, is één gedeeld door faculteit twee, oftewel één op twee. Als je die berekening op het bewijs van Hunter toepast, blijkt de kans dat Hunter het juiste antwoord geeft ook één op twee, oftewel 50% te zijn!

Het is onbekend of dit al heeft geleid tot net zo'n exodus uit het Christelijke geloof als het bewijs van Hunter veroorzaakte uit het atheïstische satanisme.