Geen Fallout 4 op VGX

Bethesda gaat niets laten zien tijdens de VGX aankomend weekend. Geen Fallout 4, geen Survivor2299, niets. Pete Hines, de baas van Bethesda, heeft dat gemeld op Twitter, nadat bekend werd dat hij wel naar Los Angeles vliegt dit weekend.

Op zijn twitter is het vrij duidelijk te lezen. "Ik ga niet naar de VGX. Bethesda praat of toont niets op de VGX". PR-meetings in L.A., maar geen VGX dus. Het is nog onbekend waar Bethesda aan werkt nadat The Elder Scrolls V: Skyrim uit is gekomen. The Elder Scrolls Online wordt namelijk niet door Bethesda Game Studios gemaakt, maar door ZeniMax Online Studios.

Door de teasersite http://thesurvivor2299.com zijn een hoop Fallout-fans erg ongeduldig tot de teller op die pagina is verlopen, ondanks dat er van alles anders dan anders is, zoals de manier van registreren van het domein, en het dus waarschijnlijk een nepsite is. Moederbedrijf Zenimax en Bethesda hebben er nog niet op gereageerd. Een trademark is onlangs wel aangevraagd, dus dat iemand ermee bezig is of wil zijn is duidelijk. Maar dat wanneer...De teller dus maar afwachten. Deze eindigt over vijf dagen en een beetje. Ondertussen wordt de site continu geüpdatet met nieuwe puzzels om de fans bezig te houden.

Fallout 3