'Naakte dames en wiet op feest Justin Bieber'

Justin Bieber had voor zijn huisfeest op vrijdag meerdere strippers uitgenodigd. Ook zouden er flink wat joints zijn gerookt, vertellen ingewijden aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

De gasten en het personeel op het feest mochten naar verluidt geen details over het feest vrijgeven. De Canadese zanger liet aanwezigen een geheimhoudingsdocument tekenen. Mochten ze wel uit de school klappen dan moeten ze een boete van maar liefst drie miljoen dollar ophoesten.

Toch wist TMZ ingewijden te strikken die vertelden dat het er wild aan toe ging. De 19-jarige zanger zou de strippers meer dan tienduizend dollar aan fooi hebben gegeven. Chris Brown, Trey Songz en T.I. zouden ook op het feestje zijn geweest. Eerder werd al gefluisterd dat Snoop Dogg was uitgenodigd. De rapper zou de hele avond stripspelletjes met een paar dames hebben gespeeld.

Eerder werd bekend dat de politie drie keer moest aanrukken wegens overlast. Een agent zou ook een sterke wietgeur hebben geroken toen de voordeur van Biebers huis openging. Er werd niemand gearresteerd.