Vrouw heeft ruige seks met vriendin

In Florida is vorige week een 23-jarige vrouw gearresteerd wegens te ruige seks. Mia McCarthy had haar 52-jarige levensgezellin helemaal rul geragd met een dildo.

Volgens de politie van Palm Beach County vierde het stel een verlaat verjaardagsfeestje in een nachtclub. Hier pafte het geile duo de nodige jonko's weg. Eenmaal thuis in Lake Worth besloten de potten aldaar de bloemetjes verder buiten te zetten.

McCarthy duwde de benen van haar vriendin uit elkaar en haalde de dildo te voorschijn. Dat ging er nogal ruig aan toe. Volgens het slachtoffer was het de eerste keer dat haar jonge vriendin zo wild was in bed.

De oudere vrouw vond het niet leuk, en vroeg haar vriendinnetje meerdere malen de penetraties te staken. McCarthy weigerde echter hier gehoor aan te geven. Ze doen namelijk niet aan stopwoordjes. Ook betekent 'nee' altijd 'ja' bij het stel. Ondanks dat haar vriendin helse pijnen doorstond, wilde de kale dame haar vriendin telkens laten komen, zo vertelde ze de politie.

Tevens heeft McCarthy nog geprobeerd om de SM-sessie op te ruwen met een potje wurgseks. Omdat het huilen haar nader dan het lachen stond, besloot de oudste de politie te bellen. Deze sloeg McCarthy weldra in de boeien.

McCarthy wil echter van geen boeien weten. Volgens haarzelf is ze een sadomasoschist. Ook heeft ze verklaard dat ze beiden houden van 'een potje ruige seks die geregeld sporen achterlaat'. Ook was de seks met de vibrator volkomen vrijwillig.