Dieven verkrachten hond

Een vrouw uit Berlijn is dolgelukkig nu ze sinds gisteren is herenigd met haar hond. Ze deed echter wel een schokkende ontdekking bij de viervoeter: het beest blijkt namelijk door zijn dieven te zijn gegangbangd.

Kessie, een drie jaar oude vuilnisbak, werd afgelopen woensdag gejat bij een supermarkt in de Duitse hoofdstad. Bazinnetje Lena zette hierop een massale zoektocht op touw en hing posters in de buurt op. Uiteindelijk kreeg ze een telefoontje van een asiel dat haar hond was gevonden.

Het hevig trillende beestje bleek te zijn vastgebonden aan een hek. Eenmaal bij het asiel aangekomen, hadden de dierenartsen vervelend nieuws voor Lena. Kessie is hoogstwaarschijnlijk verkracht.

In en rond haar achterlijf heeft de viervoeter verwondingen opgelopen. Deze kunnen niet door haarzelf of een andere hond zijn veroorzaakt, zo vertelden de dierenartsen de 30-jarige Duitse. De bastaard is zo goed als zeker verkracht, mogelijk door meerdere personen.

Lena heeft inmiddels aangifte gedaan van diefstal en verkrachting van haar hond. Kessie maakt het naar omstandigheden goed. Het zal echter nog wel enige tijd duren eer de hond de groepsverkrachting heeft verwerkt.