Winnaar Expeditie Robinson gelekt

Maxime Hartman, die tegenwoordig bijklust als semi-bekend gezicht voor GeenStijl, deed gisteren voor de tweede keer dezelfde onthullende uitspraak, waarschijnlijk omdat de eerste keer te weinig media-aandacht opleverde. 

Tijdens een live webcast verklapte hij wederom de naam van de persoon die dit seizoen Expeditie Robinson heeft gewonnen. Eerder deed Hartman zelf mee aan het programma en moest toen een geheimhoudingsovereenkomst tekenen, zo vertelt hij.

"Ik heb geen enkele binding met RTL. Kom maar op", zei hij met trillende, gespannen stem tijdens het live televisiekijken met commentaar 'experiment' van GeenStijl.

De straf voor het verklappen van de winnaar was in zijn tijd 100.000 euro, maar omdat Hartman geen contract heeft voor het huidige seizoen denkt hij dat hij geen problemen zal krijgen.

Of de winnaar ook geen problemen gaat krijgen is niet bekend. Hartman vertelde dat de winnaar in het uitgaansleven nogal eens teveel kletst na wat drankjes en dat hij het zo te weten is gekomen.

Een maand geleden riep Maxime ook al de naam van de winnaar in eenzelfde setting als gisteren.

Als je Expeditie Robinson volgt en niet wil weten wie de winnaar is, bekijk dan dit filmpje niet, en sla de comments onder dit bericht ook even over.

Klik hier voor het filmpje van 4 weken geleden, dat kennelijk niemand is opgevallen

en hier voor het filmpje van gisteren