Tweet Rihanna nekt seksshow

Een derde Thai is gearresteerd naar aanleiding van de vakantieverhalen van Rihanna. De zangeres verbleef vorige maand op vakantie-eiland Phuket en deed via social media uitgebreid verslag van haar belevingen. Rihanna twitterde onder meer over een opmerkelijke seksshow. Naar aanleiding van die tweets is een bareigenaar opgepakt.

Rihanna schreef dat ze een trauma overhield aan een bezoekje aan een hoerenbuurt op Phuket. "Of ik was onwijs onder invloed of ik heb een Thaise vrouw net een vogel, twee schildpadden en scheermesjes uit haar vagina zien trekken", twitterde de 25-jarige zangeres, die niet bekendstaat als preuts. "Vervolgens probeerde ze cola van water te maken met haar geslacht. Het enige wat ik kan zeggen is dat er water inging en cola uitkwam. Ik ben getraumatiseerd."

De berichtjes van Rihanna alarmeerden de politie, die strenger ging controleren in bars met naaktshows. Die klopjacht leidde naar de bareigenaar die zaterdag is aangehouden. Volgens de lokale politiechef Weera Kerdsirimongkon wordt de man verdacht van onzedelijkheid. Ook zou hij geen vergunning hebben voor zijn bar.

De bareigenaar is niet de eerste Thai die als gevolg van Rihanna's uitspattingen wordt aangehouden. Vorige maand werden twee mannen in de boeien geslagen naar aanleiding van vakantiefoto's die de zangeres deelde. Rihanna poseerde met een plompe lori, een halfaapje met grote ogen. Lori's zijn echter beschermde dieren.