Vrouw steekt nieuwe vriendin ex in gezicht

Een 42-jarige vrouw uit het Limburgse Onderbanken heeft zondagmiddag de nieuwe vriendin van haar ex in het gezicht gestoken. De vrouw wilde er daarna vandoor gaan met de auto waar haar ex en zijn nieuwe vriendin in zaten. Omdat ze even daarvoor de banden van het voertuig lek had gestoken, kwam ze niet ver.

Het incident deed zich zondag rond 14.00 uur voor in Heerlen. De wraakzuchtige vrouw stak met een mes eerst twee banden lek van de auto's van haar ex-vriend. Daarna stak ze alle vier de banden lek van de auto waar haar ex met zijn nieuwe vriendin op dat moment in zaten.

Toen de man uitstapte, schoot de vrouw snel op de bestuurdersstoel en stak zijn nieuwe relatie in het gezicht. Het slachtoffer wist uit de auto te komen en te vluchten. De verdachte probeerde ervandoor te gaan, maar moest door de lekke banden al snel te voet verder. Ze kon snel worden aangehouden.

Het slachtoffer, een 42-jarige vrouw uit Amstenrade, raakte bij het incident gewond. Ze werd aanvankelijk naar een ziekenhuis in Heerlen gebracht en later overgebracht naar een ziekenhuis in Maastricht.