Aliens geland in India

Niet de VS, niet Rusland, en ook niet China heeft de eer de eerste buitenaardse bezoekers te mogen verwelkomen. Nee, de eerste aliens hebben de afgelopen twee maanden voet aan onze planeet gezet in India. Helaas valt er geen fatsoenlijk gesprek mee te voeren.

De Indiase deelstaat Kerala is tussen 25 juli en 23 september geteisterd door vreemde, roodgekleurde regen. Onderzoeker Godfrey Louis heeft de rode deeltjes uit de regen onderzocht, met de verwachting dat deze stofdeeltjes waren. Niets blijkt echter minder waar.

"Stofdeeltjes hebben niet een dergelijke, onregelmatige vorm", verklaart hij. "Ook zijn ze niet transparant als deze deeltjes." De deeltjes bleken echter in leven, en vertoonden veel overeenkomsten met bloedcellen. Maar het bleken ook geen bloedcellen.

In een laboratorium in Sri Lanka deed men nog een vreemde ontdekking. Hoewel de cellen in staat waren zichzelf te vermeerderen, werden er geen dna-sporen aangetroffen. Zelfs onder zeer hoge temperaturen, waar ieder levend wezen alleen het loodje zou hebben gelegd, bleven de cellen repliceren.

De meest plausibele en zelfs enige logische verklaring is, dat de cellen afkomstig zijn van een ander hemellichaam. Louis is ervan overtuigd dat de deeltjes komen van een meteoriet, die even voor de rode regen boven Kerala is ontploft.

Alien rain'Take me to your leader' (klik op de aliens voor een filmpje!)