Mysterieuze clown in Northampton

Een man verkleed als Stephen Kings 'IT' heeft sinds vrijdag 13 september de inwoners van Northampton redelijk wat nachtmerries bezorgd.

De man is al meerdere nachten gespot in volledig kostuum met alle attributen. Een vrouwelijke getuige beweert dat de 'clown' bij haar aanbelde en aanbood om de ramen te schilderen. De 'grap' was echter dat hij helemaal geen verfspullen bij zich had.

Wat minder uitzonderlijk is dat de clown een Facebook-pagina heeft, die heeft immers iedere sterveling. Maar niet iedereen kan pochen met de meer dan 26.000 likes die de enge clown ondertussen verzameld heeft. Hij is eigenlijk de kwaadste niet en reageert gewoon op foto's waar hij opstaat. Wat wel vreemd is, is dat hij iedere reactie afsluit met 'beep beep'.

"Wij hebben de afgelopen tijd veel telefoontjes hebben gehad over een persoon verkleed als een clown", aldus een woordvoerder van de lokale politie. "Maar we hebben geen arrestaties verricht en ook geen zaken behandeld die te maken hadden met iemand in een clownskostuum."