Feut is niet vies van onenightstands

Manuel Broekman vindt het wel leuk om voor maar een avond het bed te delen met een vrouw. "Het dierlijke aspect van onenightstands, het avontuur, vind ik heel spannend", vertelt de 26-jarige acteur in Grazia. "Dat er iets gebeurt wat je totaal niet verwacht."

Broekman, die momenteel te zien is in de BNN-serie Feuten, vindt wel dat er weinig liefde komt kijken bij een eenmalig avontuurtje. "Al denk ik wel dat je samen helemaal in het moment kunt zitten waardoor het even zo voelt."

De acteur, die vrijgezel is, vindt het ook leuk om zijn vrienden te helpen met meisjes. Zo was hij onlangs naar eigen zeggen een perfecte wingman, toen zijn vriend een leuke vrouw zag. "Haar vriendin was een dik meisje met niet zo'n goede kledingstijl. Maar ik ben toch met haar gaan praten en heb haar op een gegeven moment een lekkere zoen gegeven."

Manuels vriend vond het feit dat Broekman zich ontfermde over de vriendin van zijn doelwit 'de ultieme vriendenactie'. De acteur denkt niet dat het onaantrekkelijke meisje doorhad wat er gebeurde. "Volgens mij heeft ze er een heel goed gevoel aan overgehouden. Het is toch mooi dat ik haar dat heb gegeven?"