Sylvie is 'oneindig verdrietig'

Sylvie Meis beleeft een zeer moeilijke tijd. "Iedereen kan zich voorstellen dat ik oneindig verdrietig ben", zegt de ex van Rafael van der Vaart in een voorproefje van een interview met de Duitse zender RTL, dat verschillende media al in handen kregen. Het interview wordt zondagavond volledig uitgezonden.

Sylvie maakte begin dit jaar bekend te gaan scheiden van Rafael van der Vaart. Even later vond de voetballer nieuw geluk bij Sabia Boulahrouz. Onlangs beschuldigde Sabia Sylvie ervan dat ze regelmatig vreemdging tijdens haar huwelijk. Sylvie kreeg eerder dit jaar een relatie met Guillaume Zarka, en ook hij klapte uit de school over de 'lege en eenzame' Sylvie.

Sylvie heeft er moeite mee haar zoon uit te leggen dat ze het moeilijk heeft. "Ik probeer Damian in kindertaal uit te leggen dat ik niet altijd blij ben. Kinderen willen dat hun ouders gelukkig zijn."

De presentatrice lijkt op haar besluit terug te komen om in de media niet meer over haar privéleven te praten. "Ik wil mijn openheid en vertrouwen ten opzichte van andere mensen niet verliezen. En Damian moet ook open en spontaan zijn."

Ondanks alles is de 35-jarige Sylvie positief over haar ex. "Ik kan me voor Damian geen betere vader voorstellen dan Rafael."