Jan Smit vader geworden

Jan Smit is vrijdag vader geworden van een zoon. "Vol trots kan ik jullie vertellen dat onze zoon Senn geboren is!", twitterde de zanger vrijdag. "Hij is nu al net zo knap als z'n pa." Meer details rond de geboorte heeft de Volendammer nog niet bekendgemaakt.

Senn is vrijdagmiddag ter wereld gekomen. "Met zowel moeder als zoon gaat het goed", laat de manager van Smit weten aan Novum Nieuws. Liza is op natuurlijke wijze bevallen in het ziekenhuis. Hoeveel het kindje weegt en wanneer moeder een zoon weer naar huis mogen, kon de manager nog niet vertellen.

Smit liet in maart al weten dat hij voor het eerst vader zou worden van een zoon. De zanger en zijn vrouw Liza werden eind 2010 ouders van dochter Emma. Een jaar later beloofden ze elkaar eeuwige trouw. Liza heeft ook al een dochter uit een eerdere relatie.

De 27-jarige Jan liet begin deze maand al doorschemeren dat het gezin klaar was voor de gezinsuitbreiding. Van zowel zijn vrouw Liza, die last had van de warmte, als van de meisjes mocht het jongetje snel geboren worden.