Sylvie woedend om snelseksverhaal

Sylvie van der Vaart heeft geen goed woord over voor haar ex Guillaume Zarka. De Fransman doet in het Duitse blad Closer een boekje open over zijn romance met de presentatrice. "Dit is een grote leugen, ongelooflijk", reageert Sylvie donderdag in Bild op het eerste deel van Zarka's relaas, dat woensdag verscheen.

"Dat iemand met wie je 4,5 maand samen bent geweest zo gemeen kan zijn, is echt onbegrijpelijk", vertelt Sylvie, die naar eigen zeggen 'diep geschokt' is door Guillaumes verhaal. De Fransman zei onder meer dat hij al na twee minuten met Sylvie in bed belandde, zonder dat hij wist wie ze was. Volgens Zarka is Sylvie 'leeg en eenzaam'. "Ze heeft niemand."

Voor Sylvie, wier huwelijk met voetballer Rafael van der Vaart op nieuwjaarsdag uiteenspatte, bevestigen Guillaumes onthullingen dat de twee geen toekomst hadden. "Ik weet nu hoe juist het was met hem te breken. Het is goed dat hij uit mijn leven is."

Sylvie, die zegt sinds de breuk geen contact meer te hebben met Guillaume, weigert haar kant van het verhaal te vertellen. "Ik ga me niet tot zijn niveau verlagen. Ik heb het interview met grote afschuw gelezen. Dit heeft niets te maken met respect. Dit gedrag is gewoon armoedig."