Bruce Willis eiste een miljoen dollar per dag

Bruce Willis vroeg voor zijn rol in The Expendables 3 vier miljoen dollar. De acteerklus zou hem ongeveer vier dagen kosten. Willis werd drie miljoen dollar geboden, maar hij wilde voor minder dan vier miljoen niet meedoen. Dat zegt een ingewijde tegen The Hollywood Reporter. Uiteindelijk werd Willis vervangen door Harrison Ford.

Dinsdag twitterde Sylvester Stallone, die de hoofdrol speelt en het scenario voor de film schreef, dat hij Willis uit de cast had geschopt omdat hij te lui en hebzuchtig zou zijn. "Willis wilde een miljoen dollar per dag. Stallone en alle andere betrokkenen zeiden nee", aldus de bron.

"Volgens mij was Bruce nogal verbaasd dat hij binnen 72 uur was vervangen door Harrison Ford", gnuift de bron. "En Ford is een betere acteur, een veel aardiger persoon en een interessantere richting voor de film." Welke rol Ford gaat spelen is nog niet bekend.

In The Expendables 3 speelt Stallone weer aanvoerder Barney Ross en keren onder anderen Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren en Mickey Rourke terug. Verder hebben Mel Gibson, Jackie Chan, Wesley Snipes en Milla Jovovich zich bij de cast gevoegd. The Expendables 3 verschijnt volgend jaar augustus in de Nederlandse bioscoop.


Bruce Willis eiste een miljoen dollar per dag (Foto: Novum)