FOK! wat een weer... Vrij veel zon

Goedemorgen! Het was gisteren een kille en vrij regenachtige dag, al vielen de hoeveelheden op de meeste plaatsen uiteindelijk wel mee. De lage temperatuur zorgde ervoor dat er te weinig energie aanwezig was om de boel op uitgebreide schaal te laten activeren. Enkele neerslagtoppers vonden we wel in het noorden en oosten. Een stevige noordoostenwind maakte het plaatje compleet. Vandaag klaart het weer op.

We hebben vanmiddag een afwisseling van zon en stapelwolken. Op een heel lokale bui na, blijft het op de meeste plaatsen wel droog. De wind draait naar west- tot noordwest en neemt ten opzichte van gisteren flink in kracht af. De temperaturen liggen vandaag tussen de 18 en 22 graden. De komende dagen houden we dit weerbeeld vast: geregeld zon, overwegend droog en maxima van rond de 21 graden.

Een heugelijk feit vandaag, want ik ben precies een jaar weerman van FOK! De eerste periode was het natuurlijk even inkomen, maar ik denk dat ik inmiddels wel een eigen stijl heb ontwikkeld. Wat mij vooral zo aanspreekt is dat ik gewoon mijzelf kan zijn en niet hoef 'mee te lullen' met de andere weerdiensten, want daar zijn er al genoeg van. Ik heb trouwens best wel een hekel aan 'meepraters'. Het geeft een gevoel van vrijheid om gewoon een geheel eigen praatje te houden, zonder met andere weermannen/vrouwen rekening te hoeven houden.

Ik denk dat mijn ambitie die ik had voor het FOK!-weerbericht het afgelopen jaar goed is uitgekomen. Begonnen met 200 views zijn we uitgegroeid naar een weerbericht die elke dag door minstens 1200 mensen wordt gelezen en dan zeg ik met name minstens, want de pieken liggen soms zonder update al rond de 2500 tot 3000. Ook worden er steeds meer foto's ingestuurd en dat vind ik ook heel erg leuk.

Kortom, het weerbericht is nog niet uitgegroeid en ik ga er dan ook vol enthousiasme mee door!

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

jarig
Een klein feestje mag er wel gevierd worden!