Platenbaas betaalt slachtoffer Amanda Bynes

De eigenaar van platenmaatschappij Chinga Chang Records heeft het slachtoffer van de brand die Amanda Bynes stichtte geld gegeven. De 27-jarige ontspoorde actrice is opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis nadat ze maandag brand op de oprijlaan van een oude vrouw had gesticht. Platenbaas Daniel Herman zegt Amanda te willen steunen.

Herman laat aan entertainmentwebsite TMZ weten dat hij Amanda volgt sinds ze een aantal weken geleden heeft aangegeven rapper te willen worden. Herman wil graag dat de actrice tekent bij zijn platenlabel.

De platenbaas wilde helpen toen hij hoorde dat Amanda de oprijlaan van een oudere dame in brand had gestoken. Hij belde het slachtoffer en heeft haar duizend dollar gegeven om de schade te compenseren.

Bynes riep vorige maand via Twitter dat ze een carrière als zangeres en rapper ambieert. Een rapcarrière moet nog even worden uitgesteld, de actrice zit de komende weken nog vast op de psychiatrische afdeling. Volgens haar ouders is ze paranoïde als gevolg van verslavingen.