Activision zet Wii U in het zonnetje deze herfst

Call of Duty: Ghosts is bevestigd voor Wii U voor een release in november. Activision kondigde de titel voor het Nintendo-systeem. Daarnaast gaven ze aan dat ze aan een aantal andere titels voor Wii U werken die de komende maanden uit moeten komen.

"Zoals we eerder hebben gezegd, zijn we toegewijd om alles te doen wat we kunnen om Wii U te ondersteunen, dat is waarom we verheugd zijn dit jaar een aantal van de meest populaire entertainment franchises in de wereld naar het platform te brengen", zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing. "De Call of Duty-franchise blijft een van de sterkste krachten in gaming en Skylanders blijft nieuwe fans over de hele wereld betoveren. Onze studio's zijn hard aan het werk om gloednieuwe meeslepende ervaringen perfect geschikt voor het Wii U-platform te ontwikkelen en onze herfstline-up heeft voor elk wat wils."

De volgende spellen komen naar Wii U:

Call of Duty: Ghosts - De titel bevat Wii-afstandsbedieningondersteuning, het tweede scherm op de GamePad is te gebruiken en meer en. Het spel  komt uit op 5 november samen met pc-, PlayStation 3- en Xbox 360-versies.

Skylanders SWAP Force - Het spel komt op 18 oktober uit.

Angry Birds Trilogy – Het spel bevat Angry Birds, Angry Birds Seasons en Angry Birds Rio en veertig uur aan nog niet vershcenen bonuslevels. Het komt 13 augustus uit.

Angry Birds Star Wars – Vanaf 29 oktober vliegen de vogels ook op Wii U in de ruimte.

SpongeBob SquarePants: Plankton’s Robotic Revenge — ergens deze helft kunnen we sponzen.

Wipeout Create & Crash — deze herfst kunnen Wii U-gebruikers zelf de beenbrekende show uitproberen.

Wii U