Satanisten maken dode moeder haatchristen homo

Mormonen kennen een leuk trucje. Door niet-mormonen na de dood te dopen, kunnen ze hen uit de hel redden. Onder meer Anne Frank is zo al uit het hellevuur gered. Maar, dacht een groep satanisten, mormonen zijn niet de enigen die dat kunnen. Dus besloten de satanisten iemand postuum homo te maken.

De New Yorkse The Satanic Temple koos als doelwit Catherine Johnston, de moeder van Fred Phelps jr. Catherine is al sedert 1935 dood, maar Fred jr. is de oprichter en leider van de Westboro Baptist Church (WBC), een professionele haatkerk/trollgemeenschap.

De satanisten reisden van New York naar Mississippi voor de zogenaamde 'roze mis'. Die hield onder meer in dat homoseksuele koppels boven het graf zoenden en dat priester Lucien Greaves zijn scrotum over de grafzerk wreef.

Het resultaat is volgens Greaves meer dan een ietwat ranzige grafsteen. Hij beweert dat, telkens als homo's zoenen boven het graf, Catherine in het hiernamaals 'geplezierd wordt'.

The Satanic Temple zegt dat de mis bedoeld was om hun ideaal van vrijheid te bevestigen. Daarnaast was het een poging om een boodschap van liefde over te brengen, tegenover de haat van de WBC.

Oh ja, en ze hopen ook wat geld op te halen om een snelweg te 'adopteren'. Maar dat is echt niet hun belangrijkste doel hoor, heus waar.

Iedereen die om een of andere reden homo's en lesbiënnes boven het graf van Fred Phelps' moeder wil zien zoenen (of een harige balzak op een zerk wil zien liggen), kan hier terecht. Vanzelfsprekend nogal NSFW.