Bloedmooie maagd (21) genaaid

Catarina Migliorini, die drie jaar geleden haar maagdelijkheid veilde, is genaaid door de hoogste bieder. Deze 53-jarige Japanner bleek een foeilelijke kerel. Het vliesje van de 21-jarige Braziliaanse schone is dan ook nog steeds niet doorgeprikt met een pretprikker.

De mooie maagd stuitte in 2010 op een website van een Australische regisseur. Voor een nieuwe docusoap zocht hij een maagd en een knaap die hun maagdelijkheid wilden veilen. Catarina stuurde een pikant filmpje van zichzelf op en werd aangenomen voor de klus.

Uiteindelijk bood een stinkendrijke Japanner maar liefst 780.000 dollar om als eerste de nog nauwe spelonk te verkennen met zijn liefdeslans. Ze spraken af in een restaurant in Sydney, maar dat bleek een enorme tegenvaller. De beste man leek totaal niet op de beschrijving die hij van zichzelf had gegeven.

De Braziliaanse voelde zich genaaid door de geile kerel en blies de boel af. Terwijl het juist de bedoeling was om in een vliegtuig te worden ontmaagd, om zo de anti-prostitutiewet te omzeilen. Hoewel Catarina zegt genaaid te zijn, heeft ze dus nog steeds niet geneukt.

Lulkoek, vindt regisseur Justin Sisely. "Ik heb genoeg beeldmateriaal om het tegendeel te bewijzen", regaeert hij. Volgens hem heeft de jongedame juist contractbreuk gepleegd. De oorspronkelijke docusoap is inmiddels uitgegroeid tot een realityshow, die in oktober in Cannes wordt vertoond.


Een filmpje van de veiling


Wel genaaid, toch maagd