FOK! wat een weer... Vrij zonnig

Goedemorgen! Er staan ons een aantal zeer zonnige en aangename dagen te wachten. Dat begon gisteren al in het westen en noorden, maar elders in het land was er nog behoorlijk wat bewolking. In de zon liep het kwik al op tot 22 graden en alleen pal op het strand was het wat koeler.

De zon schijnt vandaag overal volop en er ontstaan maar een paar kleine stapelwolkjes. Er staat maar weinig wind en de temperaturen liggen tussen de 19 graden in het noordwesten tot ruim 25 graden in het zuidoosten.

Dit bericht kan ik in feite de komende drie tot vijf dagen opnieuw plaatsen. Het is even zoeken naar wat inspiratie voor een leuk weerbericht, maar goed, ik denk dat ik met zonnig weer al veel mensen een groot plezier doe. 

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Konijn1
In de prachtige omgeving van Eemnes wemelt het van de konijnen. Klap wist ze op het juiste tijdstip te vinden.

 Konijn2
Ik ben benieuwd of Klap ook nog een roofdier weet te vinden dat graag een konijntje lust.