Vrouwen geil van snoeiharde SM

Het is in bed absoluut niet nodig om je handen thuis te houden. Sterker nog; vrouwen krijgen spontaan een natte doos als ze snoeihard ervan langs krijgen.

Deze conclusie kan worden getrokken na een groot SM-onderzoek in opdracht van een Duitse datingsite. Zo wordt over SM totaal niet moeilijk gedaan. Van de 469 ondervraagden verbreekt slechts 15 procent de relatie als het onderwerp 'vastbindspelletjes' ter sprake komt.

Ook het aloude 'geen geneuk tijdens de eerste date' is niet heilig meer. Je wilt tenslotte weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Daarom duikt maar liefst 57 procent van de mannen en 47 procent van de vrouwen tijdens de eerste date de koffer in.

Aangewakkerd door huisvrouwenporno als '50 tinten grijs' blijken de vrouwtjes niet vies te zijn van BDSM. Sterker nog, wat hen betreft kan het niet hard genoeg zijn. Ruim de helft, 53 procent, hebben de wens dat hun sekspartner in bed zichzelf niet inhoudt. Mannen zelf zijn echter schijterds: 52 procent van de kerels vindt juist dat de eerste keer teder en liefdevol hoort te zijn.