Joss Whedon onthult meer over The Avengers 2

Joss Whedon heeft al laten weten dat Loki niet terugkeert in The Avengers 2. Wat we wel zeker weten is dat Quicksilver en Scarlet Witch hun intocht zullen maken in het nu al legendarische Marvel-epos. Wie nog niet bekend is met de nieuwkomers kan hier wat nuttige informatie vinden.

"De eerste druk is af. Het verhaal is zo goed als klaar, iedereen stemt in met de film zoals ik hem wil maken, dit werkte bij het eerste deel ook heel goed. Ik zei, 'Ik wil deze film maken, een Marvel-versie van de film' en zij zeiden 'Yay' en keken niet meer om. Af en toe deed de crew uitspraken als 'Misschien deze toon' of 'Misschien deze structuur', maar als er een overeenstemming was, dan was die er ook in de meest complete zin. Voor mijn gevoel hebben we dat punt ook weer met The Avengers 2 bereikt."

"Er moet nog genoeg worden gedaan aan de fijnafstemming van het script. Er zijn voldoende zaken die verbeterd kunnen worden, en er zit ook wat  natuurkunde (science) in. Zo staan er bijvoorbeeld zinnen in het script die 'Science the sciency science' lezen, dit moet nog even aangepast worden."

Over het Quicksilver-probleem - omdat we hem ook terugzien in X-Men: Days of Future Past - heeft Whedon het volgende te zeggen, "Hij speelt in onze film, en hij wordt vet."

"Quicksilver en Scarlet With liggen mij dicht bij het hart, omdat ze altijd al de Avengers waren toen ik de comics las als kind. Soms waren ze slecht, maar soms ook goed. Ze hebben erg veel...textuur, ze verschillen enorm in de mix. Ze zijn er sowieso niet om het de Avengers makkelijker te maken, maar wat we met de Avengers gaan doen nu ze erbij zijn gekomen, is samenknijpen. Het plezier wat me dat oplevert is ongetwijfeld redelijk ongepast."

Joss Whedon zegt weinig met veel woorden, natuurlijk wil hij niet teveel vrijgeven en moet hij tegelijkertijd onze interesse blijven wekken. FOK!film houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom The Avengers 2.

Joss Whedon en Samuel L. Jackson Joss Whedon en Samuel L. Jackson