Vrouw datet per ongeluk met ex

Een zoekende dame uit het Amerikaanse Everleth, een dorpje met nauwelijks vierduizend zielen in de staat Minnesota, heeft abusievelijk met haar ex gedatet via een datingssite.

Drie maanden na de breuk met diezelfde ex leerde de vrouw, die door de Duluth New Tribune wordt omschreven als 'the woman' online een schijnbaar leuke kerel kennen: Aaron Carpenter, een naam die ook wordt gebruikt door een Canadese rugbyspeler. Met Aaron deelde zij intieme geheimen en liet zij op advies van Aaron een aanklacht tegen haar ex vallen. Ook vertelde zij Aaron over de problemen die ze had met haar stalkende ex, Brian Matthew Cornelius.

Na enig gechat en spannende berichtjes kwam de vrouw Cornelius iets te vaak tegen op de meest rare plekken. Dit wekte enige achterdocht en de dame in kwestie heeft maar op de man af gevraagd wat er aan de hand was.  Na enig aandringen bekende Cornelius een namaakaccount met een fictieve naam te hebben aangemaakt om zijn voormalig geliefde wat makkelijker in de gaten te kunnen houden.

De voormalige mevrouw Cornelius heeft onmiddellijk aangifte gedaan, dat resulteerde in een contactverbod voor meneer Cornelius. De enige manier om nog enig contact te hebben zijn de telefoontjes die hij mag doen om in contact te komen met hun gezamelijk geproduceerde kindjes.