Christengek strikes back!

Precies op het gebied waar hyperchristen Gerda Tolsteyn ons vorige week wist te verrassen met een verbranding van het damesromannetje 50 Shades of Grey, ziet ze vandaag kans om minstens net zo hard verder te gaan met haar kruistocht tegen het onreine.

Deze keer is het de beurt aan het boek Inferno van Dan Brown, de schrijver van onder andere de Da Vinci Code. Inferno moet verbrand worden, omdat erin staat dat Jezus Maria Magdalena volgezwangerd zou hebben en dat mag natuurlijk niet gelezen worden. Zoiets is volgens Gerda Tolsteyn verschrikkelijk, want als Jezus dit geweten zou hebben, dan zou hij nooit voor onze zonden gestorven zijn.

Gerda Tolsteyn overstijgt met de nieuwe video ruimschoots het niveau van de vorige. Waar bij de verbranding van 50 Shades of Grey nog sprake was van gevaarlijk amateurisme, pakken Gerda en haar pyrotechnische assistent het ditmaal veel professioneler aan.  Zo wordt het boek dit keer aangestoken met een aan een bezemsteel vastgeplakte lucifer.

Een boekhandel is volgens Gerda Tolsteyn net een ‘junkdealer’ (sic), aangezien ze ‘kwalijke geschriften aanbieden voor geldelijk gewin’.

Uiteraard heeft Gerda alle geduld en liefde om met u allen in gesprek te gaan. Dat kan per e-mail, of in een van de forumtopics. Let wel, reacties op Gerda Tolsteyns video’s zijn van harte welkom, maar zij is niet gediend van ‘kwade angsten’. Ideeën voor titels die er de volgende keer aan moeten geloven zijn wel welkom.


Go Gerda go!