FOK! wat een weer... Zon

Goeiemorgen luitjes! Het is werkelijk ideaal weer om lekker buiten te zijn. Het is niet te heet, en het is niet te koud en daarbij is er vrij veel zon.

Het enige puntje wat aandacht vereist is de kans op laaghangende bewolking. Het is mogelijk dat als het hogedrukgebied ten westen van ons blijft, dat er dan in de komende dagen wat vochtigere lucht ons land gaat bereiken en zeker het noorden daar enige last van van kan gaan ondervinden. Voorlopig hou ik het erop dat er op de meeste plaatsen vrij veel zon is. Het kwik loopt uiteen van 15 graden op de Wadden tot ruim 21 in het zuiden. Er staat een matige wind uit noord- tot noordoost.

Pas tegen het einde van het weekend neemt de kans op een bui iets toe. De temperaturen blijven zeer aangenaam en liggen tussen de 19 en 23 graden.

Overigens opnieuw hele stevige buien in het Alpengebied vandaag...

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Blauwtje
Paddo maakte deze schitterende foto van deze vlinder. Deze vlinder staat beter bekend onder de naam ' Blauwtje' . Paddo vertelde verder dat hij onderweg was naar Elten toe, vanuit Babberich, om net over de grens goedkoop bier te gaan halen. Doe je goed, Paddo!