Kim Kardashian maakt zich op voor babyshower

Kim Kardashian is al druk doende met haar babyshower. De realityster liet via Twitter doorschemeren dat ze zich flink in de watten heeft laten leggen. Kim, die in juli van haar eerste kind moet bevallen, viert zondag een feestje ter ere van haar zwangerschap.

Tegen alle verwachtingen in is Kanye West, de vader van Kims kind, waarschijnlijk toch aanwezig. "Hij komt aan het einde", vertelde Kims jongere zus Khloé in de radioshow van Ryan Seacrest. "Ik denk dat Scott en Lamar hem meenemen."

West is geen fan van de vele camera's die zijn vriendin omringen en was daarom aanvankelijk niet van plan naar de babyshower te komen. "Kanye zei dat hij het raar vond om als enige man aanwezig te zijn", legde Khloé uit. "Dus als alle mannen nou aan het einde van het feestje komen, is het prima."

Als het aan Khloé ligt, is één man wel de hele dag van de partij. "Ik wil dat Rob er wel bij is", zei de realityster over haar jongere broer. "Ik vind het sneu voor hem, hij is een beetje buitengesloten. Daarom wil ik hem erbij hebben, maar ik weet niet of hij de hele dag komt."

Kims babyfeestje valt samen met de start van het achtste seizoen van Keeping Up With the Kardashians, de realityserie waarin de hele familie wordt gevolgd. In de eerste aflevering wordt duidelijk of Kim in verwachting is van een jongen of een meisje.