Lichamen volleybalster en vriend gevonden

De lichamen van volleybalster Ingrid Visser en haar vriend zijn zojuist gevonden. Dat melden Spaanse media vandaag.

Het tweetal zou slachtoffer zijn geworden van een misdrijf. Twee verdachten zouden zijn opgepakt.

De politie wil de vondst Visser en Lodewijk nog niet bevestigen. Visser heeft voor Nederland 514 interlands gespeeld, een absoluut record.

Update 8.50 uur:
Inmiddels is er meer bekend over de vondst van de lichamen. Visser en haar vriend zijn door geweld om het leven gebracht. Hierna werden de lijken begraven in de buurt van de stad Murcia met het doel ontdekking te voorkomen.

De familie weet echter nog van niets. "We hebben het ook in de media gelezen", zo laat een woordvoerder van de familie weten. "We beschikken verder niet over informatie. Het is voor ons daarom heel moeilijk om nu te reageren."

Update 10.30 uur:
De Spaanse politie heeft zojuist bevestigd dat er twee lijken zijn gevonden in een citroenboomgaard naast een huis aan de Serafín de Alba-straat in Alquerías, ongeveer 12 kilometer van Murcia. "Zij zijn beiden behoorlijk lang", aldus de Spaanse politie. "Dat geeft een goede indicatie dat het om de twee vermisten gaat, maar definitieve vaststelling van hun identiteit moet op basis van DNA-onderzoek geschieden."

De lichamen zijn op het oog echter onherkenbaar, maar 'het heeft er alle schijn van dat zij het zijn'. De nabestaanden zijn afgelopen nacht gebeld met het bericht dat er twee lichamen zijn gevonden. Dat het daadwerkelijk om Visser en haar vriend gaat is nog altijd niet bekend, maar de mededeling is 'als een hele harde klap aangekomen'.