Meisje heeft groepseks met wijnfles

Een Zweeds tienermeisje heeft onlangs een wild avontuur beleefd met drie jongemannen en een lege wijnfles. Omdat de vrijpartij abrupt werd afgekapt omdat ze begon te bloeden, besloot de Zweedse het drietal aan te klagen wegens verkrachting. De drie 19-jarigen zijn vandaag echter vrijgesproken.

Het tienermeisje was in oktober te gast op een feest in Umeå. Hier kwam ze een bekende tegen, die samen met twee vrienden de party bijwoonde. Uiteindelijk besloot het viertal naar de slaapkamer te gaan, om daar het feest voort te zetten.

Een van de knapen vroeg het meisje hem te pijpen, terwijl een ander de slaapkamer verliet om vervolgens terug te komen met een lege wijnfles. Het tienermeisje pakte het voorwerp en vroeg uitdagend: "Waarom gebruiken we deze niet?"

Dat liet het heerschap zich geen twee keer zeggen. De mannen legden haar op bed en spreidden haar benen. Vervolgens werd de fles bij het meisje haar vagina naar binnen gebracht. Toen ze eenmaal begon te bloeden, was de lol eraf en de jongens staakten hun actie.

Hoewel haar werd gevraagd het voorval niet verder te vertellen, besloot het tienermeisje toch naar de politie te gaan om aangifte te doen van verkrachting. Ze zou namelijk hebben geprobeerd haar benen bij elkaar te houden uit schaamte.

De rechter heeft echter alle drie de jongemannen vrijgesproken. Volgens de rechter is het een uit de hand gelopen seksspelletje, en hoeft een sekspartner niet altijd toestemming te geven voor bepaalde handelingen. Ook is het nooit de bedoeling geweest het tienermeisje pijn te doen.