Seks met wespennest wordt man fataal

Een 35-jarige Zweed is onlangs op uiterst bizarre wijze de pijp uitgegaan. De beste man is door een kudde woeste wespen doodgestoken. Het leek hem wel een tof idee om seks te hebben met een wespennest.

Het nieuws dateert al van vorig jaar september, maar is vandaag pas opgepakt door diverse internationale nieuwssites. Persoon in kwestie is ene Hasse, een boer uit het dorpje Ystad.

Op maandag 17 september rukten hulpdiensten massaal uit. Hasse lag bewusteloos in zijn boerderij. Reddingspogingen mochten niet meer baten: de boer werd een uur later doodverklaard.

Tijdens sectie bleek Hasse maar liefst 146 keer te zijn gestoken door de wespen. Maar liefst 54 wespensteken werden aangetroffen op zijn genitaliën, waaronder zijn scrotum. Na een inspectie van de politie op en rond de boerderij, stuitte CSI Ystad op spermasporen op enkele wespen. Ook werden schaamharen bij de ingang van het wespennest aangetroffen.

De politie kan dan ook maar een conclusie trekken: seks met het wespennest is de Zweed fataal geworden. De dood en het seksueel misbruik van wespen heeft tot een storm van protest geleid.