Frans Bauer verwacht geen traan van Beatrix

Frans Bauer denkt dat aftredend koningin Beatrix dinsdag in het openbaar geen traantje wegpinkt. "Ik denk dat wij een zeer ingetogen, maar ook emotionele, koningin hebben, die verdriet op haar manier verwerkt", vertelt Frans voor de camera van Novum Nieuws.

"Ik verwacht niet dat we een traan gaan zien", zegt Bauer, die zichzelf omschrijft als 'erg koningingezind'. "Ik denk dat ze 's avonds thuis wel misschien een emotioneel moment heeft. Maar ik denk dat ze dat voor zichzelf houdt."

Frans verwacht niet dat prinses Beatrix na dinsdag in een zwart gat valt. "Ik denk dat ze met haar kleinkinderen haar handen vol heeft." Mocht Beatrix geen idee hebben wat ze met haar vrije tijd moet doen, dan hebben enkele BN'ers wel wat tips. "Majesteit, u mag ook bij mij op de koffie komen in Aalsmeer", stelt Gerard Joling voor.

Albert Verlinde heeft al een nieuwe baan voor Beatrix op het oog. "Wie weet wordt ze wel royaltydeskundige bij Boulevard, het zou zomaar kunnen." Zanger Ralf Mackenbach stelt de prinses voor 'echt iets wilds' te gaan doen. "Ik heb een keer indoor geskydived, dat vond ik wel heel vet. Als ik haar echt aanraad iets wilds te doen, moet ze outdoor gaan skydiven."