Foto lijk Bostonbomber uitgelekt

De meeste mensen willen graag van hun goede kant op de foto. De terrorist die in Boston drie mensen doodde, heeft wat dat betreft geluk. Hij staat op de foto zoals iedereen het liefste terroristen ziet: hartstikke dood.

Op de foto is Tamerlan Tsarnaev te zien, bedekt met bloed en grote paarse plekken, waar het bloed in zijn lichaam na zijn dood samengestroomd is. De gruwelijkste wonden zijn geblurd, maar het geheel ziet er niet al te fris uit - en niet alleen omdat er zo'n menselijk stuk stront op staat.

Het ziekenhuis ontkent dat de foto door hen gemaakt is. De foto is volgens hem gemaakt nadat het lichaam overgedragen is aan de politie. Er zijn volgens een woordvoerder van het ziekenhuis geen officiële foto's gemaakt van het lijk, en het zou hem ten zeerste verbazen als het wel iemand van het ziekenhuis was geweest.

Mensen die graag willen zien hoe de enige goede terrorist eruit ziet, kunnen hier terecht voor een gekuiste versie (nog steeds NSFW), en hier voor een ongecensureerde doch extreem gore en zeker NSFW plaat.