FOK! wat een weer... Half bewolkt

Goedemorgen! Na een ijskoude nacht en het oplossen van de mist brak de zon gisteren door en die scheen de rest van de dag volop. Op de oceaan zien we de storing van morgen al aankomen, maar de meeste neerslag hiervan zal ons vandaag nog niet gaan bereiken.

Wel is het zo dat een deel van de bewolking al wel ons land bereikt. Vanmiddag is er vrij veel sluierbewolking en de zon begint hier steeds meer moeite mee te krijgen. Aan het einde van de dag zou er in Limburg een spatje regen kunnen vallen. De middagtemperatuur ligt rond de 10 graden, maar langs open water zal dat wat lager zijn. De wind draait weer even terug naar het oosten en wakkert flink aan. Echter, de koude luchtaanvoer is inmiddels gestagneerd boven Denenmarken en zal zich langzaamaan nog verder gaan terugtrekken. En jawel, morgenmiddag gaat het dan eindelijk weer eens regenen...

De rest van de week verloopt ook wisselvallig en zeker donderdag kan het wel eens wat harder regenen. Toch zijn er deze week ook nog wel een paar opklaringen en de westelijke provincies maken hier de grootste kans op. De temperaturen liggen deze week tussen de 10 en 13 graden.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Zon in het bos
Een werkelijk prachtige foto van KlapMongeaul gemaakt in het bos bij Eemnes.