Nieuwe vriendin wordt al snel slons

Heb je net een nieuwe vriendin gescoord, dan moet je zorgen dat je deze binnen zevenenhalve maand weer van de hand doet. Na die korte periode voelt de dame in kwestie zich volledig op haar gemak bij haar nieuwe vriend, en vindt dat ze geen moeite meer hoeft te doen om er goed uit te zien. Dit blijkt uit een enquête die werd ingevuld door 1186 vrouwen.

De eerste maanden van een nieuwe relatie is een vrouw nog erg onzeker. Ze doet alles om maar in de smaak te vallen bij haar vriend, bang om te worden gedumpt. Na een gemiddelde houdbaarheidsduur van 7,5 maanden is de onzekerheid voorbij en wordt je nieuwe neukobject een slons.

Niets doet de vrouw nog om in de smaak te vallen. Zo laat ze net zo graag een scheet op de bank als jijzelf, schijt met de deur open of neemt een kort, pittig kapsel. Ook gaat ze rustig met een 'oh, hij zit zo lekker'-joggingbroek naast je op de bank zitten.

Let wel, het onderzoek is uitgevoerd onder Britse vrouwen. Beste heren, zorg ervoor dat deze trend niet naar ons land overwaait, wapen u tegen het feminisme en de korte, pittige kapsels!